ACTUALITATE

Severin Guitar Festival începe pe 14 iunie

Last Updated on iunie 8, 2023 by Erceanu Ileana

Vara vine cu vești bune! SEVERIN GUITAR FESTIVAL începe pe 14 iunie și se termină cu un recital de excepție pe 16 iunie dar, până la concertul extraordinar oferit de Trio Zamfirescu și Adrian Nour, puteți vizita expoziția de echipamente vintage și puteți păși într-o lume a sunetelor care se așază cu grijă peste suflete.

„O chitară este ca un vechi prieten care este acolo cu mine”, spunea BB King așa că, e bine să vă faceți timp pentru prieteni, pentru suflet, pentru muzică. Dragostea pentru muzică te poate duce departe iar cu putin noroc, visele se pot îndeplini chiar dacă par destul de departe!

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală începând de mâine, 9 iunie, ora 9.00 iar prețul unui bilet este de 25 de lei, reducere pentru elevi, studenți, pensionari 15 lei.

Este o ediție a Festivalului de chitară plină de nostalge și gânduri bune, festival ce a adus pe scena Palatului, ca invitați, nume mari ale muzicii de chitară. Anul acesta, în ultima zi a Festivalului, vom avea plăcerea și bucuria să-i revedem pe Adrian Nour și Trio Zamfirescu. Despre Adrian Nour, pentru cine nu știe, este un actor pasionat de muzică, dans și pantomină iar frații Georgeta, Ionuţ şi Stan Zamfirescu sunt unanim recunoscuți ca fiind cei mai buni chitariști din România cu mari succese pe plan european. Adrian Nour și Trio Zamfirescu s-au întâlnit pentru prima dată pe scenă în finala de la “Vocea României” iar vineri, 16 iunie 2023, ora 18.00, pe scena Palatului vă invită la un regal muzical-artistic extrem de variat, un regal realizat într-o manieră rafinată și originală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button