ACTUALITATE

Șocant! Doi mehedințeni și-au făcut nevoile într-o parcare subterană din centrul Timișoarei

Last Updated on aprilie 23, 2023 by Romeo Crismaru

Un bărbat de 38 de ani și de o femeie de 32 de ani care se deplasau cu un autoturism scump, înmatriculat în județul Mehedinți, au intrat în parcarea subterană unui hotel din centrul orașului Timișoara și și-au făcut necesitățile lângă mașină. Imaginile au scandalizat un oraș întreg, potrivit portalului de stiri timisoarastiri.ro.

La 24 de ore de la apariția pe rețelele sociale a imaginilor rușinoase, Poliția a transmis că a făcut cercetări și i-a identificat pe cei doi.

„În urma imaginilor apărute în mass-media cu privire la faptul că în data de 19.04.2023, în jurul orei 09:00, două persoane au intrat cu mașina într-o parcare subterană din centrul Timișoarei, unde și-au satisfăcut necesitățile fiziologice, polițiștii Secției 1 Timișoara s-au sesizat din oficiu și, în urma verificărilor efectuate, au fost identificate cele două persoane, un bărbat în vârstă de 38 de ani și o femeie în vărstă de 32 de ani. Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, ordinii și liniștii publice.” a transmis biroul de presă al IPJ Timiș, citat de timisoarastiri.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button