SOCIAL

Spitalul din Vânju Mare, foarte aproape de o unitate  medical modernă

Last Updated on septembrie 12, 2023 by Erceanu Ileana

La Spitalul din Vânju Mare s-a turnat ultimul planșeu peste etajul al II-lea al unuia dintre corpurile noi ale cladirii.

În cadrul vizitei pe care a făcut-o președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pe șantier, împreună cu senatorul Liviu Mazilu și consilierul județean, Simona Stăncioiu Chirfot, constructorul a transmis că aceasta este ultima fază importantă din etapa de extindere a Spitalului, urmând să se realizeze acoperișul peste acest corp, iar apoi să se continue lucrările la exteriorul și interiorul corpurilor de clădire. În acest ultim corp care se construiește vor fi: sală de operații, Secțiile Chirurgie și Anestezie și Terapie Intensivă, Laborator de analize medicale și spații tehnice la parter.

“Practic, lucrarea este realizată în proporție de 85%, iar de acum, lucrările intră în linie dreaptă pentru finisaje, pentru ca cel mai târziu, în primăvara anului viitor, investiția să fie finalizată.

În parte din spital s-au realizat lucrările interioare, s-au montat instalații și pot spune că saloanele care au grupuri sanitare proprii și sunt mulțumit de ceea ce s-a făcut! În paralel, facem demersurile pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale, astfel încât, unitatea să fie redată pacienților din zona de sud a județului.

Sănătate tuturor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button