ACTUALITATE

Traian Băsescu, după ce vila i-a fost vandalizată: Șefii sunt lași! Dacă eram la putere, Căpățână era în dubă și vila curățată

Last Updated on aprilie 1, 2022 by Toma Mihai

Traian Băsescu nici măcar nu ia în calcul să reclame la poliție faptul că vila sa a fost vandalizată de Marian Căpățână, un bărbat condamnat alături de fratele său în dosarul Bercea Mondial. Băsescu spune că incidentul i  s-a întâmplat pentru că e un pensionar inofensiv, care nu mai e apărat de stat.

„Căpățână nu știu ce miză are. Este evidentă concentrarea de pe toate părțile. Nu am bănuieli și nu am primit niciun fel de amenințări. Mi se pare o chestiune de proastă calitate a unui om de proastă calitate. M-a sunat fratele meu să îmi spună că afirmația legată de bani nu e adevărată, că nu a avut cont la BCR, unde spune Căpățână că a depus 2.000 de euro. Au fost unii specializați în dezinformare. Că sunt la Paris, e o adevărată poveste. Nu voi apela la nicio firmă de pază după retragerea SPP. Nu văd care ar fi scopul nici să sun la poliție, cu ce ar ajuta. Nu am ce să spun. Mi se pare că e greu de explicat și dacă astea îs abordările instituțiilor statului, eu ce pot face? Inactivitatea instituțiilor nu mă surprinde. Ele sunt lovite de o lașitate când un om nu mai are putere. Dacă mai aveam putere, Căpățână era în dubă acum și gardul era curățat. Dacă eram într-o funcție de putere politică, acum sunt un pensionar inofensiv. Poliția nu va face nimic. Să îl aducă pe Căpățână să spele gardu”, a declarat Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button