EVENIMENT

Un bărbat și-a omorât soția cu ranga și apoi s-a spânzurat

Last Updated on februarie 9, 2023 by Erceanu Ileana

Un bărbat din Caraş-Severin şi-ar fi ucis soția cu o rangă, în urma unui scandal pornit de la un schimb de replici.  Femeia zăcea într-o baltă de sânge, soţul ei era spânzurat sub poartă.

După ce a văzut-o pe femeie într-o baltă de sânge, el s-a spânzurat. Potrivit surselor apropiate de familie, între cei doi existau discuții de mai mult timp, iar motivul acestora ar fi gelozia și infidelitatea soțului.

Scene macabre au avut loc miercuri dimineața în localitatea Fârliug din judeţul Caraș-Severin. În locuinţa unui bărbat, cunoscut ca un recidivist care avea probleme comportamentale, a fost descoperită o scenă demnă de filmele de groază. Soţia acestuia zăcea într-o baltă de sânge, alături de ea fiind un obiect contondent, iar la mică distanță se afla concubinul ei, care atârna în ștreang.

Nu se cunosc încă detaliile exacte ale nefericitului eveniment, dar ar putea fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Evenimentul a fost anunțat la 112 miercuri, în jurul orei 15:00, iar la fața locului se află poliția, un procuror și un echipaj de ambulanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button