ACTUALITATE

Un nou corp de clădire al Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin

Last Updated on iunie 28, 2022 by Toma Mihai

Autoritățile județene au în derulare un proiect care vizează extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Va fi construit un nou corp de clădire, cu parter și etaj, în vecinătatea ambulatoriului actual. Vor fi realizate alei și trotuare, iar cabinetele medicale vor fi dotate cu aparatură și mobilier.

Tot prin acest proiect, unul dintre cele mai importante pe care C.J. Mehedinți le are pentru infrastructura de sănătate din județ, ar urma să fie achiziționate, printre altele, un RMN, un computer tomograf, un ecograf dermatologic de înaltă rezoluție, un aparat ecograf 4D, un holter ECG, două electrocardiografe, un videocistoscop și un videocolposcop. În total, 84 de aparate și echipamente medicale.

„Pe lângă faptul că va fi modernizat, se va extinde acest ambulatoriu cu o nouă clădire. Intervențiile pentru acest proiect constau în consolidarea clădirii, restaurarea fațadelor, izolarea termică, dotarea cabinetelor medicale, astfel încât să asigurăm un confort sporit atât pentru pacienți, cât și pentru medicii care își desfășoară activitatea în ambulatoriu. Lucrările sunt derulate de o asociere de firme cu experiență în domeniu, iar acest lucru îmi dă încredere că proiectul va fi bine realizat, în termenii și parametrii stabiliți în contract. Țin foarte mult la implementarea proiectelor pentru infrastructura de sănătate, pentru că modernizarea acestui sector este prioritatea mandatului pe care îl am”, a declarat domnul Aladin Georgescu, președintele C.J. Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button