ACTUALITATE

Un șofer român de microbuz a băgat groaza în călătorii pe care-i ducea în Germania

Last Updated on iunie 2, 2022 by Toma Mihai

Un bărbat care a călătorit din România în Germania cu un microbuz a povestit cum a trecut prin momente de groază din cauza șoferului care i-a pus în pericol pe călători tot drumul.

„Peripețiile mele între România și Germania! Acum cinci zile am fost nevoit să merg în România în regim de urgență la o înmormântare. La dus a fost cum a fost, tot drumul nu am pus geană pe geană, adică 24 de ore. Cântau lăutarii la maxim, norocul șoferului că nu s-au spart boxele. Mi se pare nesimțire maximă să te doară în c** de oamenii pe care îi transporți. Domnilor șoferi, transportați oameni, nu saci cu cartofi! Puțin bun simț pentru clienții care apelează la serviciile voastre!!! Hai că la dus a fost cum a fost, dar la întors am avut ocazia să murim toți de foarte multe ori. Șoferul de 23 de ani cu care m-am întors a mers numai cu telefonul în mână sau la ureche” a povestit bărbatul pentru Portalul Știri Diaspora.

Șoferul, Ionuț, 23 de ani, l-a speriat de moarte pe pasager, care transmite acum un mesaj: „Mergeți cu un autocar serios, nu vă riscați viața!”.

„A făcut live, scria pe Facebook și stătea pe TikTok cu alții, de la defileul Dunării, către Orșova, până în Germania, la o viteză destul de mare. I-am zis că nu e normal ce face și că să folosească căști, sau un sistem hands free, pentru că viața îmi este pusă în pericol. Am fost ignorat complet. Apoi au venit depășirile periculoase pe drumurile județene și pe Autobahn, la o distanță foarte mică între mașina în care eram și eu și TIR-urile din față noastră, sau de pe celălalt sens de mers. Am scăpat și de data asta cu viață de câteva ori, vorba aia, am avut zile…”

Sursa libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button