EVENIMENT

Un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat într-o locuință, a cerut o sumă de bani, după care i-a bătut pe proprietara imobilului și pe fiul acesteia

Last Updated on aprilie 4, 2022 by Toma Mihai

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au fost sesizați printr-un apel la 112 de o femeie de 47 de ani cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuința sa din comuna Devesel și ar fi agresat-o pe ea și pe fiul său.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei din comuna Devesel, precum și a unui bărbat, cu domiciliul în aceeași localitate și le-a solicitat o sumă de bani. Totodată, bărbatul a agresat fizic cele două persoane, ca urmare a refuzului acestora de a-i oferi suma de bani solicitată.”, transmite I.P.J. Mehedinți.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind luată față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button