SOCIAL

Un tractorist din Mehedinți acuzat că a vrut să calce un poliţist, declarat nevinovat.

Un bărbat din Mehedinţi, trimis  în judecată pentru ultraj, a fost declarat nevinovat, judecătorul ajungând la concluzia că poliţistul a fost cel care a dat dovadă de exces de zel.

Un bărbat din Mehedinţi a ajuns să fie judecat pentru ultraj în urma plângerii unui poliţist care a reclamat faptul că în timp ce se afla într-o misiune a fost la un pas să fie călcat cu tractorul de un bărbat, care a refuzat să oprească la semnalul agentului.

Concret, printr-un apel la 112 a fost reclamat un conflict la care au intervenit trei poliţişti. În momentul în care poliţiştii s-au dus acasă la bărbatul reclamat, acesta era cu tractorul pe câmp. Sunat de soţie, bărbatul s-a întors acasă. Poliţistul care a depus plângerea pentru ultraj susţine că bărbatul „şi-a făcut apariţia circulând cu un tractor dinspre DN56B cu care a pătruns pe uliţa pe care locuieşte”. Poliţistul a mai reclamat că în momentul în care bărbatul s-a apropiat cu tractorul i-a făcut semn să oprească. „Deşi a observat, inculpatul l-a ignorat pe poliţist şi a continuat deplasarea în direcţia acestuia din urmă, ajungând la o distanţă periculos de mică de acesta, fapt ce l-a determinat pe poliţist să se ferească pentru a nu fi lovit.

Potrivit acuzaţiilor din dosar, tractoristul a mai mers câţiva metri şi a oprit, pe partea dreaptă a drumului, în faţa maşinilor de Poliţie parcate pe marginea drumului. În acel moment, poliţiştii l-au încătuşat, ducându-l la secţie pentru audieri.

Tractoristul, declarat nevinovat În urma procesului în care a fost judecat, bărbatul acuzat că a vrut să îl calce pe poliţist a fost declarat nevinovat. Judecătorul a decis că tractoristul nu dorea decât să oprească pe partea dreaptă a drumului, acolo unde avea posibilitatea să facă asta, poliţiştii fiind cei care au dat dovadă de exces de zel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button