ACTUALITATE

Un ucrainean și-a înjunghiat iubita în România: în timp ce fugea a murit, după ce a intrat cu mașina sub un TIR

Last Updated on iulie 28, 2023 by Erceanu Ileana

Un ucrainean și-a înjunghiat iubita, în vârstă de 27 de ani, la Galați. Când a realizat ceea ce a făcut, bărbatul a încercat să fugă din România, dar în drum spre Ucraina a intrat cu mașina sub un TIR și a murit pe loc.

Femeia înjunghiată este internată, în stare foarte gravă, la Spitalul Județean de Urgență Galați. Bărbatul a înjunghiat-o în burtă și a tăiat-o pe mâini și pe picioare.

Bărbatul a încercat să fugă din ţară, pe la Vama Giurgiuleşti, în Ucraina, însă pe drum a intrat în plin într-un TIR, iar impactul a fost devastator. Autoturismul condus de ucrainean a fost strivit complet, iar bărbatul a murit.

În primă fază, autoritățile au tratat cele două cazuri ca incidente separate. Abia după ce au aflat mai multe detalii despre victime și-au dat seama că femeia înjunghiată și șoferul mort în accident au legătură strânsă.

Detalii din partea Poliției

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din cercetări a reieşit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soţul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor – înţepător. Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se rată în comunicatul poliției, citat de stiripesurse.ro.

În cauză se fac cercetări pentru violenţă în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button