ACTUALITATE

VIRGIL NU VREA SĂ DEMISIONEZE

Last Updated on ianuarie 23, 2023 by Romeo Crismaru

Ministrul Energiei nu își dă demisia, după tragedia din Gorj. Virgil Popescu a cerut eliberarea din funcție a comitetului director de la CE Oltenia.

În loc să vorbească despre tragedia de la Cariera JILȚ SUD din Gorj, de la locul tragediei, Virgil Popescu a trebuit să prezinte concluziile acasă, la Severin. Întrebat dacă își da demisia, oficialul a refuzat sa comenteze. S-a limitat doar la a preciza ca tragedia de la Gorj nu ar trebui exploatata politic.

„N-aș vrea să inițiez o discuție pe care să o întrețin. Sunt oameni care se folosesc de ceea ce s-a întâmplat. Este un act de joasă speță să te folosești de o tragedie care s-a întâmplat, pentru a încerca să o exploatezi politic. Nu vreau să comentez situația”, spune Popescu, întrebat de jurnaliști dacă își dă sau nu demisia. 

Conform ministrului, activitatea de protectie a muncii in CEO a existat doar formal, in acest sens solicitand schimbarea coordonatorului responsabil de protectia muncii. Popescu cere de asemenea demisia directorului general Daniel Burlan și a întregului comitet director. Mai mulți lideri PSD din Gorj au cerut insistent demisia ministrului Energiei. Deputatul PSD Mihai Weber îi amintește că demisia este un act de onoare, în timp ce președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu îi spune că trebuie să demisioneze pentru că este un personaj inuman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button