ACTUALITATE

Weekend plin cu evenimente rutiere în Mehedinți

Last Updated on august 29, 2022 by Toma Mihai

Pe 27 august, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au depistat, în trafic, un bărbat de 31 de ani, din comuna Turburea, județul Gorj în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Calea Craiovei, în orașul Strehaia, având exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendată. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot pe 27 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin au depistat, în trafic, un bărbat de 38 de ani, din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Iorga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției  Poliție Șimian au depistat, în trafic, o femeie de 45 de ani, din comuna Hinova, în timp ce conducea un autoturism ce avea atribuite plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale altui autoturism. Potrivit IPJ Mehedinți, în urma verificării autoturismului condus de femeie s-a stabilit că acesta figura radiat. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button