Uncategorized

23 de imigranți au fost găsiți într-o dubă înmatriculată în Mehedinți

Last Updated on septembrie 25, 2023 by Erceanu Ileana

În urma unui accident cu un microbus și un autovehicul s-au descoperit 23 de migranți.

Un microbuz de marfă înmatriculat în România a intrat  în vehiculul din faţa sa pe un bulevard din Budapesta. Șoferul a fugit de la locul accidentului , s-a descoperit că în maşină au fost 23 de imigranţi ilegali, nouă dintre aceştia fiind răniţi, relatează cotidianul maghiar Magyar Hirlap, citat de News.ro.

Autoutilitara înmatriculată în Mehedinți cu migranți la bord se deplasa pe bulevardul Múzeum, dinspre Astória, în direcția Kálvin tér, când s-a ciocnit cu mașina din față, în circumstanțe neclare. Șoferul microbuzului a fugit de la fața locului.

Ulterior, poliţia maghiară a arestat 12 migranţi, nu departe de locul accidentului. Aceștia nu au putut prezenta nicio dovadă a identităţii lor. Persoanele făceau parte dintre pasagerii din dubă, dar au părăsit locul faptei înainte de sosirea poliţiei.Poliţia maghiară a transmis că, în total, 23 de cetăţeni sirieni au fost reţinuţi.

Potrivit presei maghiare, migranții au stat înghesuiţi în duba de marfă, care nu avea geamuri sau locuri pentru pasageri.

Șoferul riscă, pe lângă infracţiunea de trafic de persoane, să fie acuzat şi de tortură. Anchetatorii analizează, de asemenea, dacă şoferul ar fi putut să comită şi alte infracţiuni, cum ar fi neacordarea de asistenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button