ACTUALITATE

Substanțe interzise, găsite de jandarmi asupra unui bărbat

Last Updated on septembrie 25, 2023 by Erceanu Ileana

Jandarmii care se aflau în misiunea de patrulare, au observat la intersecția străzilor Călugăreni cu Crișan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, un bărbat care a schimbat brusc direcția de deplasare la vederea echipajului.

 Având în vedere comportamentul suspect al bărbatului, jandarmii au procedat la interceptarea și legitimarea acestuia. În urma verificărilor, s-a constatat că este vorba despre un severinean de 24 ani, asupra căruia a fost găsită o folie de staniol ce conținea fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu miros înțepător. Bărbatul le-a declarat jandarmilor că a achiziționat substanțele interzise de la o persoană necunoscută, pentru consum propriu.

Pe numele suspectului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Actele întocmite, împreună cu bunurile ridicate au fost predate către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Mehedinți, pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button