EVENIMENT

A dat foc unei mașini și a dispărut în noapte!

Last Updated on august 3, 2022 by Romeo Crismaru

Un individ necunoscut a incendiat un autoturism, noaptea trecută, pe strada Orly, în apropiere de Spitalul Județean. Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Proprietara mașinii incendiate povestește, îngrozită, că invidividul ar fi încercat să dea foc mașinii și acum două seri, dar a plouat, iar planul acestuia a fost dat peste cap. Acum, bărbatul a venit cu o sticlă de oțet în care avea benzină și a dat foc mașinii, după care s-a făcut nevăzut. Disperat, soțul femeii a fugit după individ, dar l-a pierdut.

„În urmă cu câteva zile, a încercat să dea foc, dar nu l-a lăsat ploaia. În plus, au strigat niște vecini după el și a plecat, lăsând sticla cu benzină lângă mașină. În seara aceasta, eu veneam de la cumpărături, iar soțul meu era în casă cu copiii. Se vede pe cameră cum el dă foc. A rămas sticla. Nu îl cunosc. Am primit mai multe amenințări, prin care ne spuneau că el, soțul și copiii vom fi arși în casă sau tăiați cu toții. Am bănuieli. În seara aceasta, soțul a alergat după acest individ. Cred că el a luat și foc – puțin – la tricou, din ce pot vedea pe camerele de supraveghere. A dat cu benzină – o avea într-o sticlă de oțet. Data trecută, a avut glugă și mască. Acum, a avut fața la vedere. Parcă trăim în junglă.”, povestește, îngrozită proprietara.

Vecinii povestesc că au văzut flăcările și s-au speriat, însă, au sărit să stingă incendiul, pentru a evita alte incidente.

Tânărul, care a incendiat autoturismul a fost filmat de camere în momentul atacului. Pe imagini, se vede cum individul dă câteva târcoale mașinii pe care a are drept țintă, verifică dacă este văzut de cineva, după care trece la fapte: toarnă benzină pe autoturism și aprinde focul. Imediat după acest gest, se face nevăzut în noapte. Chiar și la această oră, polițiștii îl caută pe făptaș. Bărbatul va fi cercetat pentru distrugere.

Oamenii legii au deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală pentru distrugere. Acum, individul este căutat de polițiști, însă este doar o chestiune de timp până va fi găsit având în vedere că a fost surprins de camerele de supraveghere ale păgubiților. În anchetă, se iau în calcul toate pistele, însă varianta cea agreată este aceea a unei răzbunări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button