ADMINISTRATIE

Primele acțiuni, pentru reabilitarea DJ 607C, pe raza comunelor Ilovița, Podeni și Balta.

Last Updated on august 3, 2022 by Romeo Crismaru

A fost predat amplasamentul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare pe DJ 607C, pe raza comunelor Ilovița, Podeni și Balta.

Conform graficului, în perioada următoare se va realiza proiectul tehnic, iar în cel mult două luni, vor demara lucrările de execuție pe Drumul Județean 607C, de-a lungul localităților Ilovița, Bahna, Podeni, Malarișca și Balta.

Se va reface covorul asfaltic între locațitățile Ilovița și Bahna, pe o distanță de trei kilometri și în zona localității Podeni, pe o distanță de aproximativ un kilometru.

În zonele balastate se va interveni pentru refacerea stratului existent în vederea asigurării unor condiții bune de trafic.

Totodată, se va interveni și la dispozitivele de scurgere a apelor prin refacerea a 6 km de șanțuri și a 9 podețe transversale.

Lucrările sunt realizate de Consiliul Județean Mehedinți.

„Încercăm astfel, să menținem acest tronson în condiții decente de trafic, până la găsirea unei soluții de finanțare cu fonduri europene a unei lucrări ample pe acest drum, aspect pe care îl avem în vedere de mai mult timp, dar din păcate, nu a fost eligibil în cadrul programelor de finanțare.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button