ACTUALITATE

A fost reținut bărbatul care și-a băgat angajata în spital.

Last Updated on mai 31, 2023 by Erceanu Ileana

Bărbatul de 47 de ani, administratorul unei  societăți din Șimian, care a lovit-o pe angajata sa, a fost reținut pentru 24 de ore.

Incidentul șocant din comuna Șimian, județul Mehedinți, s-a produs la data de 30 mai când un bărbat a sesizat poliția locală din Șimian  cu privire la faptul că soția sa, o femeie de 38 de ani, ar fi fost agresată de administratorul societăți la care lucrează, un bărbat de 47 de ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în timp ce se afla în incinta societăți unde lucrează, în urma unui conflict verbal cu administratorul societăți, femeia ar fi fost agresată de acesta. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. transmite IPJ Mehedinți. 

Conflictul a început după ce femeia a mers la serviciu și a anunțat că își depune demisia. Supărat că şi-ar putea pierde angajata, bărbatul s-a năpustit cu bestialitate asupra acesteia cu un topor, reproşându-i că ar fi furat un pachet de cafea din magazin. După ce a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge, cu ultimele puteri, femeia s-a urcat la volan şi a plecat spre casă. Din nefericire, din cauza rănilor foarte grave, aceasta s-a prăbuşit la pământ, chiar la intrarea în locuinţă. Soţul aceseia a fost cel care a găsit-o inconştientă. Femeia, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital în șoc hemoragic și comă de gradul 1/2Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Femeia este în continuare internată la spital în stare foarte gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button