POLITIC

A plecat din AUR, cu tot cu sediu

Last Updated on aprilie 1, 2024 by Romeo Crismaru

La sediul AUR Drobeta Turnu Severin, din vecinătatea Spitalului Județean, autocolantele galbene cu sigla AUR se desfac de pe geamuri și se eliberează spațiul, după plecarea deputatului Cornel Folescu la PNL. Sediul fusese amenajat chiar de el și pe propria lui cheltuială.

Deputatul Cornel Folescu a plecat din AUR Mehedinți, către PNL Mehedinți, cu tot cu sediul amenajat cu foarte puțină vreme în urmă. Sediul fusese inaugurat și chiar sfințit de un sobor de preoți, iar aici se desfășurau conferințele de presă. Spațiul găzduia, de fapt, sediul municipal al partidului AUR. Spațiul fusese închiriat, amenajat și plătit de către deputat, acesta fiind și motivul pentru care acum și-l ia înapoi.

După ce Cornel Folescu și-a anunțat plecarea din AUR Mehedinți, iar de ieri am aflat că s-a alăturat PNL, sediul frumos din bulevardul Mihai Viteazu se desființează.

One Comment

  1. George Simion este o imensă dezamăgire. Ninel PEIA a avut dreptate pentru că știa scenariul pregătit, anterior, de către „marii strategi”. Păcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button