ACTUALITATE

Accident grav în zona Porțile de Fier I

Last Updated on martie 4, 2024 by Romeo Crismaru

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 6, în zona Vămii Porțile de Fier I! Un autotren a lovit, inițial un alt TIR, după care a intrat în plin într-un microbuz condus regulamentar, după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului.

Două persoane aflate în microbiz au fost rănite în urma impactului. În microbuz, erau 8 persoane, care veneau de la muncă din Italia și se deplasau spre casă, în Cetate, județul Dolj. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Pagubele materiale sunt însemnate.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dr. Tr. Severin au intervenit pentru salvarea victimelor și asigurarea masurilor de apărare împotriva incendiilor. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospeciala de descarcerare, dar și 2 ambulanțe SAJ. În sprijin, a fost solicitată și autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Mehedinți.
Echipajele medicale au evaluat șase victime, conștiente, cu politraumatisme, acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Drobeta Turnu Severin. Nu au fost persoane încarcerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button