EVENIMENT

Accident rutier pe strada Alion din Drobeta Turnu Severin

Last Updated on iunie 27, 2022 by Toma Mihai

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident rutier. Totul din cauza nerespectării unui indicator rutier.

Evenimentul rutier s-a produs luni, 27 iunie, la intersecția străzii Alion cu strada Călărași din Drobeta Turnu Severin.

Din primele informații se pare că în evenimentul rutier sunt implicate șase autoturisme.

Un autovehicul implicat în accident, condus de un șofer începător, s-a răsturnat. Acest autoturism, ce avea, de altfel viteză, a fost lovit de o mașină, al cărui șofer nu a oprit la indicatorul STOP.

Polițiștii efectuează în continuare cercetari pentru stabilirea condițiilor și împrejurarilor în care a avut loc evenimentul rutier.

„În această seară, Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Alion, colt cu strada Călărași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că o femeie din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alion, la intersecția cu strada Călărași, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din comuna Șimian. Din impact autoturismul condus de bărbat a ricoșat în alte patru autoturisme staționate. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Fața de conducătoarea auto a fost luată măsura sancționării contravenționale, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă de 90 de zile.”, transmite I.P.J. Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button