ACTUALITATE

POTRIVIT UNOR SURSE citate de G4Media, Giuca junior, Vicepreședintele Autorității operațiunilor offshore, ar fi fost depistat pozitiv la testul de droguri

Last Updated on iunie 27, 2022 by Toma Mihai

Răzvan Giuca a declarat că „Nu e adevărat că am consumat droguri”, potrivit sursei citate.

Răzvan Giuca, vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) a fost depistat pozitiv la testul de droguri realizat de poliție în timpul unui control în București, au declarat pentru G4Media surse oficiale.

Potrivit informațiilor G4Media, oficialul român conducea mașina instituției când a fost prins în zona Splaiului Independenței. Mai mult, el avea asupra sa pliculețe cu comprimate. Întrebat de G4Media dacă demisionează sau se suspendă din funcție, Răzvan Giuca a spus că nu comentează.

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) este una dintre cele mai noi instituții publice. Creată în 2017, instituția are ca scop prevenirea accidentelor majore și limitarea consecințelor unor astfel de evenimente la operațiunile de extragere a petrolului și gazelor din Marea Neagră.

În 2014- 2015, Giuca a fost consilierul lui Eugen Nicolicea, ministrul pentru Relația cu Parlamentul în acea perioadă. (Foto: Facebook / Răzvan Giuca)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button