SPORT

ADRIAN BONDOC, DUBLU MEDALIAT LA CAMPIONATUL UNIVERSITAR

Last Updated on martie 2, 2023 by Romeo Crismaru

de Mircea Oglindoiu

Desfășurat în Sala de Sport „Doina Melinte” din Bacău, Campionatul Național Universitar de Atletism a adus locul secund, în clasamentul general, pentru Universitatea din Craiova, care a cucerit 4 medalii de aur și 3 de argint. La bilanțul studenților din Bănie a contribuit și severineanul Adrian Bondoc, de la CSM Drobeta, clasat pe primul loc în proba de ștafetă 4 x 400 m și pe locul secund la 400 m.

La competiția găzduită de Facultatea “Vasile Alecsandri” din Bacău au participat 18 centre universitare, iar Universitatea Ovidius din Constanța s-a clasat pe primul loc, cu 9 medalii de aur, 4 de argint și 6 de bronz. Rezultatele obținute de Adrian Bondoc sunt de apreciat, mai ales că sportivul se pregătește în condiții improprii la malul Dunării.

„Deși veneam după o accidentare, iar competiția a fost destul de grea, am cucerit două medalii la Naționalele Universitare de la Bacău, unde am reprezentat Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova. Am luat aurul la ștafetă și argintul la 400 metri. Din păcate, la Severin nu avem condiții de pregătire”, a declarat Bondoc, pentru RTS.

Campionul mai spune că zgura de pe Stadionul 1 Mai este impractibilă când plouă, și că sportivii se schimbă într-o baracă improvizată de la bazarul Dunărea, în frig și în ploaie. De asemenea, Am avut și restanțe salariale datează de 5 luni la club și nici banii banii de premiere nu i-a primit. Din aceste motive, sportivul ar putea pleca definitiv la CSM Constanța, club cu care are deja dublă legitimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button