POLITIC

Alături de mehedințeni, la nedeia satului

Last Updated on mai 22, 2024 by Romeo Crismaru

Partidul Social Democrat – Organizația Mehedinți, CMF 21240002

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și candidatul PSD pentru un nou mandat s-a aflat în zonele județului unde au fost organizate nedei de Ziua Sfinților Constantin și Elena. (CMF 21240002)

„La Prunișor, Pristol și Malovăț, oamenii au petrecut prin cântec, joc și voie bună și ca de fiecare dată, am fost alături de ei, împreună cu domnii primari, Emilian Vîlcu, Ion Neamțu și Ionuț Michescu, colegii din cadrul Organizației PSD Mehedinți, parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, directorul general adjunct al AFIR, Dorel Stăicuț, vicepreședintele Ionică Negru, candidații la consiliile locale și Consiliul Județean Mehedinți”, spune Aladin Georgescu.

La Prunișor, Loredana Vîlcu este candidatul pentru funcția de primar și va continua proiectele aflate deja în implementare, alături de echipa PSD Mehedinți.

La Pristol, oamenii s-au bucurat de spectacolul organizat de Centrul Cultura “Nichita Stănescu” și artiștii acompaniați de Ansamblul Profesionist Danubius. Primarul Ion Neamțu are, în continuare, susținerea oamenilor pentru un nou mandat.

Și la Malovăț, primarul Ionuț Michescu a dezvoltat comuna și o va face în continuare, alături de consilierii și echipa PSD.

„Am fost primiți cu căldură și le mulțumesc tuturor pentru încredere! Suntem echipa care a muncit în ultimii ani pentru a dezvolta comunele în care trăiesc și vom continua să facem cel puțin la fel de multe investiții și după alegerile din 9 iunie. Multă sănătate și cât mai multe momente de sărbătoare care să ne țină aproape unii de alții!”, a transmis candidatul PSD Mehedinți pentru președinția Consiliului Județean, ALADIN GEORGESCU.

Partidul Social Democrat – Organizația Mehedinți, CMF 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button