ACTUALITATE

Alerga gol pușcă pe stradă

Last Updated on februarie 8, 2023 by Erceanu Ileana

Gol pusca la zero grade, tanar filmat la o tura de alergare pe mijlocul drumului, la Timisoara. Soferii s-au temut sa nu-l loveasca. Video

Aparitie surprinzatoare la zero grade pe o strada din Timisoara, marti dupa-amiaza. Un tanar complet dezbracat si descult alerga pe mijlocul soselei, in zona Freidorf.

Foarte relaxat, lipsit de inhibitii, intr-o forma fizica de invidiat, acesta se indrepta spre intrarea in Timisoara, in ritm constant, pe linia mediana dintre cele doua sensuri.

Cum in jurul orei 14.30, drumul era destul de aglomerat, soferii care circulau in ambele sensuri au privit uluiti cursa alergatorului in pielea goala din mijlocul drumului, fiind insa si atenti sa nu-l loveasca.

Imaginile ne-au fost trimise de un conducator auto, cititor opiniatimisoarei.ro, care a anuntat si politia de teama ca nu cumva tanarul tulburat sa cada victima unui accident rutier.

Politistii au intervenit pentru depistarea tanarului. Acesta insa a fost preluat la scurt timp de catre fratele sau. Barbatul nu este la prima iesire de acest fel. Tanarul e de loc din Utvin si este cunoscut cu unele afectiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button