ADMINISTRATIE

Alimentare cu apă în 7 sate ale  comunei  Corcova

Last Updated on octombrie 25, 2023 by Erceanu Ileana

Lucrările au demarat deja, valoarea proiectului fiind de peste 16 milioane lei. Finanțarea este asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții, “Anghel Saligny”.

Președintele Consiliului Județean, a mers în localitatea Jirov, de unde încep lucrările, împreună cu primarul comunei, Ion Giubega. Președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, spune că sustine astfel de lucrări în toate comunele județului pentru că toți locuitorii merită să aibă condiții bune de trai.

Comuna Corcova este una dintre cele mai mari astfel de unități administrativ teritoriale din județ și mă bucur că după alimentarea cu apă se va realiza și sistemul de canalizare. Îl felicit pe primarul Ion Giubega pentru aceste proiecte. Sunt investiții de peste 40 milioane lei, sumă record pentru această comună”, a adăugat Aladin Georgescu.

Alimentarea cu apă în sistem centralizat se realizează în satele Jirov, Pușcașu, Măru Roșu, Croica, Cernaia, Breta, Vlădășești, pe o lungime de 38 kilometri, valoarea proiectului fiind de 16.508.643,25 lei.

Potrivit acestuia, după finalizarea racordării la rețeaua de apă, în aceleași sate, se va realiza sistemul de canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button