ACTUALITATE

ANAF alertează toți afaceriștii, nu deschideți acest mesaj

Last Updated on noiembrie 16, 2022 by Erceanu Ileana

ANAF a atras miercuri atenția asupra unei noi campanii de mesaje false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt informați despre „discrepanțe în evidența fiscală”. Potrivit unui comunicat pe site-ul ANAF, mesajului îi este anexat un document, „evidența fiscală”. Specialiștii ANAF sfătuiesc contribuabilii să nu deschidă acest document.
„Reiterăm următoarele: nu deschideți aceste emailuri și nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. Nu transmiteți bani către conturile menționate!”, se arată în comunicat. Conform acestuia, Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția. De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la call center-ul ANAF 0314039160.

Instituţia aminteşte că orice informaţii legate de contribuţii pot fi accesate prin serviciul „Spaţiul Privat Virtual”. De asemenea, orice nelămurire poate fi discutată la numărul de telefon 031.403.91.60, pus la dispoziţie de ANAF.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button