PUBLICITATE

Anunț public privind dezbaterea publică (CLARIMAR IMPEX SRL)

Last Updated on noiembrie 23, 2022 by Romeo Crismaru

Clarimar Impex SRL (titularul proiectului) anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului, a Studiului de evaluare adecvată, a Studiului de impact asupra sănătății, pentru proiectul „SCOATERE DEFINITIVĂ TEREN ÎN SUPRAFAȚĂ DE 9.956 MP DIN FOND FORESTIER”, propus a fi amplasat în extravilanul orașului Baia de Aramă, județul Mehedinți, identificat cu numărul cadastral 52314, intabulat în CF 52314  UAT Baia de Aramă. Terenul este cuprins în parcelele forestiere Tarlaua 68, parcela 10, UP VII Baia de Aramă, UA 123.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Rapoartele și studiile, după caz, pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecţia mediului APM Mehedinți din Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane nr. 3 și la sediul titularului Clarimar Impex SRL în zilele de luni-vineri, între orele 8-14:00.

Dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului, a Studiului de evaluare adecvată, a Studiului de impact asupra sănătății, va avea loc la Primăria Baia de Aramă la adresa din Strada Tudor Vladimirescu 23, în data de 12 decembrie 2022, începând cu orele 10:00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul autorității competente pentru protecţia mediului APM Mehedinți din Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane nr. 3, până la data de 12 decembrie 2022 (data dezbaterii publice).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button