PUBLICITATE

ANUNȚ INFORMARE PUBLICĂ

Last Updated on noiembrie 21, 2023 by Romeo Crismaru

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările şi completările ulterioare, TITULARUL, SC YAMI FRUITS S.A.,  Braşov, Str. Ioan Popasu, Nr. 5-7, Birou 5, Etaj P, Ap. 06–7, Judeţ Braşov, intenţionează să solicite de la AN “Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Jiu, S.G.A. Mehedinţi, Aviz de gospodărire a apelor pentru investiția : Documentații privind alimentarea cu apă a investiţiei  «INFIINTARE PLANTAŢIE DE ZMEURĂ, CĂPSUNĂ, AFIN IN SOLARII, ANEXE GOSPODĂREŞTI CU DESTINAŢIE AGRICOLĂ SEZONIERĂ/TEMPORARĂ, PLATFORMĂ BETONATĂ, FORAJE DE APĂ PENTRU IRIGAŢIE, BAZIN DE RETENŢIE APĂ PENTRU IRIGAŢIE, ÎMPREJMUIRE», Comuna Jiana, Sat Cioroboreni, Judeţul Mehedinţi.     

Această investiţie este NOUĂ.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor  pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa mineralaqua@gmail.com CONSTANTIN Doina-Georgeta , tel 0722708486.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button