SOCIAL

CADOURI SURPRIZĂ

Last Updated on decembrie 15, 2022 by Romeo Crismaru

Primăria din Severin oferă cadouri de Crăciun pentru un număr de 400 de copii cu o situație materială mai precară, dar și pentru bătrânii singuri. Cadourile sunt împărțite cu sprijinul Direcției de Asistență Socială.

Și copiii mai necăjiți din municipiu, dar și bătrânii singuri trebuie să simtă magia Crăciunului. Bucuria sărbătorilor de iarnă trebuie să fie simțită în casele tuturor severinenilor în această perioadă cand nimeni nu trebuie să se simtă uitat de semenii lui. Tocmai din acest motiv, municipalitatea va oferi, începând de astăzi cadouri pentru un număr de 400 de copii, iar până la finele lunii, Moș Crăciun va ajunge și în casele bătrânilor singuri. Primele cadouri au fost împărțite astăzi chiar de către primarul municipiului.

Crăciunul este despre bucurie, unitate și magie, iar în această lună nimeni nu ar trebui să fie trist și nici să se simtă singur. Tocmai din acest motiv, cei de la Asistență Socială au avut grijă și în acest an să lumineze măcar puțin viața unor copii necăjiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button