EVENIMENT

CAMIONUL DE CRĂCIUN a adus bucurie pe VIA TRANSILVANICA

Last Updated on decembrie 28, 2022 by Romeo Crismaru

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, împreună cu echipa de profesioniști de la Geoparcul „Platoul Mehedinți” au devenit astăzi voluntari într-un proiect de suflet. CAMIONUL DE CRĂCIUN a sosit în toate localitățile de pe traseul VIA TRANSILVANICA, fiind condus către copiii de la toate școlile și grădinițele din zonă.

Peste 2500 de copii, elevi sau prichindei de la grădinițe, au primit câte un cadou adus de CAMIONUL DE CRĂCIUN, iar bucuria copiilor a fost uriașă. Cadourile vin de la copiii din Germania, prin intermediul Asociației JOHANNITER UNFALL-HILFE și cu sprijinul Asociației TĂȘULEASA SOCIAL. Fiecare copil din localitățile aflate pe traseul VIA TRANSILVANICA sau în apropierea lui, a primit câte un cadou frumos.

„Sunt fericită că am reușit, alături de minunații mei colegi de la Geoparcul „Platoul Mehedinți”, să aducem zâmbetul pe chipurile a mii de copii și părinți și că am reușit să devenim mesagerii copiilor germani, ale căror daruri au ajuns casele copiilor din mediul rural și au adus magia Sărbătorilor de Iarnă mai aproape de micii noștri mehedințeni”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă.

Asociația TĂȘULEASA SOCIAL, din Bistrița-Năsăud, desfășoară de 22 de ani proiecte de voluntariat cu caracter educațional, social, de mediu și cultural. Trei dintre cele mai importante proiecte sunt VIA TRANSILVANICA, CAMIONUL DE CRĂCIUN și ZIUA BUNĂ – ZIUA VOLUNTARILOR MICI.

CAMIONUL DE CRĂCIUN, proiectul despre care vorbim aici este realizat de asociația germană JOHANNITER UNFALL-HILFE. Copiii din Germania pregătesc cadouri pentru copiii din România, iar voluntarii le împart la copiii aflați pe întreg traseul VIA TRANSILVANICA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button