EVENIMENT

Captură „impresionantă” a Poliției: 6 mc de lemne!

Last Updated on martie 6, 2024 by Romeo Crismaru

Polițiștii din Baia de Aramă au transmis un comunicat de presă în care se mândresc cu o captură „de zile mari”. mai exact au oprit în trafic un camion care transporta nici mai mult nici mai puțin de 6 mc de material lemnos. Au fost totuși „omenoși” cu „infractorul”: i-au dat doar o amendă, cei drept cam piperată, de 6000 de lei.

„La data de 06 martie a.c., ora 14.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă au depistat în trafic, pe DN 67 D, în localitatea Obârșia Cloșani, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, din orașul Baia de Aramă ce transporta material lemnos”. În continuare, comunicatul evită, în ultimul moment, o cacofonie de zile mari, cu o banală virgulă: „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, cantitatea de material lemnos transportată era mai mare decât cea trecută în avizul de însoțire”.

De fapt, „Materialul lemnos, ce nu era trecut în avizul de însoțire, în volum de peste 6 mc a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților din cadrul Ocolului Silvic Baia de Aramă”, mai transmite IPJ Mehedinți, iar „față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 6000 de lei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button