ACTUALITATE

“Cazarea la schimb” devine populară în România

Last Updated on august 16, 2022 by Toma Mihai

Populară în străinătate, cazarea la schimb începe să fie de interes și pentru români. Aceștia oferă apartamentele sau casele pe care le au pentru altele cu dotări similare, în zonele pe care le doresc să le viziteze. Astfel, pe reţelele sociale găsim grupuri de genul „Vacanţe sub 500 de euro” sau, şi mai căutate de cei care vor vacanţe plăcute, în condiţii bune, la preţuri cât mai mici, programe cum este „Cazare la schimb”. 

În special cei care locuiesc în zone care sunt destinaţii turistice căutate îşi pot pune locuinţa la dispoziţia celor care doresc acelaşi lucru – să nu plătească pentru cazare atunci când pleacă în vacanţă. 

Unii dintre cei interesaţi de acest fel de vacanţă au şi testat cum este să stai în locuinţa altor persoane, iar, apoi, să le primeşti la tine acasă.

În prezent, grupul are peste 9.000 de membri, dar acest tip de turism este încă la început, astfel că foarte mulţi români nu au încredere să-şi lase casa pe mâna unor necunoscuţi sau să-i primească în propria casă şi să aştepte apoi să meargă şi ei în concediu. După ce au văzut, însă, că tot mai mulţi români aleg acest fel de cazare, iniţiatorii se gândesc să atragă membri din alte ţări în grup, care să-şi petreacă vacanţele în România, iar conaţionalii noştri să poată merge în ţările din care provin aceştia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button