ACTUALITATE

Ce este interzis să faci în timpul examenului de Bacalaureat 2022. Reguli pe care trebuie să le respecte elevii

Last Updated on iunie 9, 2022 by Toma Mihai

Elevii care vor susține examenul maturității le este interzis să intre în sălile de examen, dacă au asupra lor obiecte precum: ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete sau orice alte obiecte de depozitare, orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare scare permit conectarea la internet sau la rețelele de socializare.

Elevii trebuie să știe că, în obiectele vestimentare, reprezentate de îmbrăcăminte sau încălțăminte sau în penare sau alte obiecte de depozitare, nu pot lua asupra lor, în sala de examen, orice fel de lucrări care ar putea fi folosite pentru a rezolva subiectele de la examenul de Bacalaureat, cum ar fi următoarele: manuale cărți, dicționare , culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne, lucrări ale altor candidați.

Intrarea în sala de examen se face în intervalul orar 07.30-08.30 pe baza actului de identitate. Candidații se așează în bănci, câte unul în ordine alfabetică. Ora la care începe examenul de bacalaureat este 09.00 și se încheie la ora 12.00. 

Niciun candidat nu are voie să părăsească sala de examen mai repede de 90 de minute, chiar dacă au terminat de rezolvat subiectele pe care le-au primit. 

Cei care doresc să predea lucrările înainte de expirarea timpului maxim pot părăsi sala de examen fără a avea voie să ia cu ei afară foile cu subiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button