ADMINISTRATIE

CEL MAI MARE PROIECT DE INVESTIȚII DIN ORȘOVA, APROAPE DE FINALIZARE

Last Updated on ianuarie 9, 2023 by Romeo Crismaru

Cel mai mare proiect de investiții din Orșova este aproape de finalizare. În ultimii ani, municipiul a beneficiat de un amplu proiect de investiții, în cadrul căruia s-au reabilitat 43 de străzi, fapt ce a sporit condițiile de trafic și a schimbat cu totul aspectul urbei. În cadrul aceluiași proiect, s-a reușit și realizarea unui bazin de alimentare cu apă pentru Cartierul Sud.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, deputatul Alin Chirilă, președintele PSD Orșova și totodată consilier municipal, Constantin Popescu și primarul municipiului Orșova, Marius Stoica, au mers să vadă lucrările care s-au efectuat la stațiile de repompare și bazinul de alimentare cu apă, din Orșova, investiții realizate în cadrul celui mai amplu proiect de investiții din municipiu.

„În ultimii ani, municipiul Orșova a beneficiat de un amplu proiect de investiții, în cadrul căruia s-au reabilitat 43 de străzi, fapt ce a sporit condițiile de trafic și a schimbat cu totul aspectul orașului pe care eu îl consider poarta de intrare în Clisura Dunării, cea mai importantă zonă turistică din județul Mehedinți. În cadrul aceluiași proiect, aprobat pentru finanțare în anul 2017, de Guvernul PSD în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II, s-a reușit retehnologizarea stațiilor de repompare pentru cartierele Sud și Măgrin și realizarea unui bazin de alimentare cu apă pentru Cartierul Sud. S-au schimbat pompele și instalațiile care fiind uzate și depășite moral, aveau și un consum mare de energie. Retehnologizarea stațiilor de repompare permite acum ca locuitorii să aibă o presiune corespunzătoare la robinete și nu vor mai fi probleme de alimentare nici în perioadele secetoase de vară. Acestea sunt obiective importante pe care locuitorii din Orșova le meritau și în același timp, cresc oportunitățile de dezvoltare a zonei. Investiția a avut o valoare de 8 milioane de euro și mă bucur că s-a realizat cu succes, în beneficiul locuitorilor din Orșova! Le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit acest proiect și au ajutat la implementarea lui!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button