EVENIMENT

Cinema în aer liber și distracție, la ZILELE ELEVILOR SEVERINENI

Last Updated on mai 24, 2024 by Erceanu Ileana

La zilele elevilor severineni, în prina seară de distracție au participat: Antonio Pican și Bibi.

Spectacol incendiar seara trecută la Drobeta-Turnu Severin! Mii de tineri au luat parte la Zilele Elevilor Severineni. Evenimentul a debutat cu parada elevilor de liceu, iar spre seară, Antonio Pican și Bibi au încins atmosfera într-un concert în aer liber, spre bucuria publicului, format din elevi de toate vârstele:

-„E distractiv, e foarte frumos, ne bucurăm mult!”

-„Am fost și anul trecut, văd că acum este și mai frumos, sper ca de la an la an să crească festiuvalul nostru și să devină tot mai mare.”

Zilele Elevilor Severineni este primul și singurul eveniment de tip festival dedicat tinerilor și elevilor de toate vârstele. El este organziat de Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin și Palatul Culturii Teodor Costescu.

„Susținem educația copiilor noștri prin toate proiectele pe care le implementăm în școlile și liceele unde învață și îi încurajăm să se și distreze, un aspect esențial pentru dezvoltarea și formarea lor. Tinerii sunt cea mai frumoasă parte a comunității noastre și ne dorim să obțină performanțe, dar mai presus de toate vrem să îi vedem fericiți și împliniți!” a precizat Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin.

Prima seară din cele două, dedicate distracției în aer liber s-a încheiat cu o proiecție de film, în parcul din zona pietonală Crișan. Concertele continuă și vineri,  când vor urca pe scenă Lino Golden și Adi. Festivalul a fost un succes încă de anul trecut, când a avut loc prima ediție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button