EVENIMENT

Circa 370 grame de cocaină, 1 kilogram de canabis, 40 de comprimate de ecstasy, descoperite în locuinţele a două persoane din Mehedinți

Last Updated on aprilie 13, 2022 by Toma Mihai

Aproximativ 370 de grame de cocaină, 1.000 de grame de canabis, 2 grame de haşiş, 10 grame de MDMA şi 40 de bucăţi de comprimate ecstasy, sume de bani şi calculatoare au fost descoperite şi ridicate de poliţişti din locuinţele a două persoane din Mehedinţi, în urma unor percheziţii domiciliare.

Potrivit unui comunicat DIICOT, valoarea totală a drogurilor găsite la cei doi este de circa 50.000 de euro. De asemenea, ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.


„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Măsura a fost dispusă după ce, la aceeaşi dată, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi au efectuat un număr de 5 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate cantităţile de aproximativ 370 de grame de cocaină, 1.000 de grame de canabis, 2 grame de haşiş, 10 grame de MDMA şi 40 de bucăţi de comprimate ecstasy, sumele de 1.549 de lei, 200 de dolari şi 20 de euro, un cântar electronic de precizie, 4 grindere, 6 telefoane mobile şi un laptop”, informează comunicatul DIICOT.

Procurorii au reţinut că cei doi inculpaţi se ocupau cu distribuirea drogurilor de risc şi de mare risc pe raza judeţului Mehedinţi şi vor înainta şi propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button