SPORT

Severinul, gazdă pentru Cupa României de Box Masculin pentru Cadeți

Last Updated on aprilie 14, 2022 by Toma Mihai

Peste 200 de adolescenți din toată țara, cu vârste cuprinse între 13-14 ani, participă zilele acestea la “Cupa României de cadeți Box 2022, care se desfășoară la Sala Polivalentă din municipiul Drobeta Turnu Severin în perioada 13 – 16 aprilie începând cu orele 15.00. Finala va avea loc în data de 17 aprilie, începând cu orele 11.00.

Competiția este organizată de AS Club Drobeta, în parteneriat cu Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Drobeta Turnu Severin. Deschiderea evenimentului ca avut loc miercuri, în prezența primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu și a vicepreședintelui Consiliului Județean Mehedinti, Ionică Negru.

Este practic, primul eveniment sportiv de această anvergură, care se desfășoară anul acesta la Drobeta Turnu Severin și marchează, sperăm cu toții, începutul normalității după perioada pandemiei care ne-a ținut la distanță! Avem nevoie de cât mai multe evenimente sportive de acest fel care să îi încurajeze pe tineri să facă performanță! Sportul, indiferent de natura lui înseamnă sănătate, disciplină și formează o conduită bună pentru viață! Vă felicit pentru sportul pe care îl practicați, un sport în care este important fair-play-ul și respectul pe care fiecare dintre voi îl dobândește față de adversar! Consiliul Județean Mehedinți sprijină astfel de competiții și am susținut și de această dată, financiar, organizarea evenimentului”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, la deschiderea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button