EVENIMENT

Colinde, colinde: Ştefan Hruşcă în Drobeta Turnu Severin

După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă.

Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei păstori,” “Afară ninge liniştit,” “Linu-I lin” şi multe alte piese fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi complete. Nu vor lipsi însă nici cântece-manifest din vremea Cenaclului Flacăra,” printre care se numără incredibila “Rugă pentru părinţi” pe versurile lui Adrian Păunescu.

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele culese şi aduse în dar de Ştefan Hruşcă îşi păstrează autenticitatea. Aşadar, primiţi cu colindul şi bucuraţi-vă de un concert ce pune la loc de cinste această tradiţie românească, în cea mai sinceră şi pură formă a sa.

Ştefan Hruşcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 în localitatea Ieud din Maramureş şi este unul din cei mai apreciaţi interpreţi români de folk. A debutat în anul 1981 la Cenaclul Flacăra, în cadrul căruia a apărut în peste 1000 de spectacole, dar în mod definitiv a cucerit publicul prin superbele colinde pe care le interpretează ca nimeni altul. Din 1991 s-a stabilit la Toronto în Canada, dar an de an duce tradiţia mai departe, revenind în România pentru o serie de concerte de Crăciun.

Biletele se pun în vânzare luni, 17 octombrie și pot fi achiziționate de la agenția de bilete a Palatului Culturii Teodor Costescu și de pe www.iabilet.ro.

Programul Agenției Teatrale:
Luni-Joi, orele 09:00-15:00
Vineri, orele 09:00-13:00
Informații și rezervări, de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:00, la telefon: 0733 033 071.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button