ACTUALITATE

Consiliul Județean Mehedinți sprijină formarea viitoarei generații de funcționari

Last Updated on aprilie 5, 2023 by Erceanu Ileana

Consiliul Județean Mehedinți a primit astăzi vizita studenților de anul al III-lea din cadrul Centrului Universitar Drobeta Turnu Severin – specializarea administrație publică, însoțiți de Prof. Univ. Dr. Sevastian Cercel și Prof. Univ. Dr. Ștefan Scurtu, în cadrul unei sesiuni de cunoaștere a modului în care funcționează administrația publică județeană.

“Împreună cu colegii mei din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, le-am expus studenților cum funcționează instituția, atât aparatul administrativ cât și forul județean și drumul parcurs de un proiect până să devină hotărâre aprobată de consilierii județeni.

A fost o onoare să retrăiesc, prin ochii oaspeților, perioada studenției mele, să îi reîntâlnesc pe foștii mei profesori întrucât eu însumi am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, iar Prof. Univ. Dr. Sevastian Cercel și Prof. Univ. Dr. Ștefan Scurtu mi-au marcat procesul de formare ca avocat.

În cadrul discuțiilor purtate am discutat despre procesul de accesare a fondurilor europene pentru implementarea proiectelor importate din județ și am pus bazele pentru o viitoare colaborare care să îi ajute pe studenți. Colegii mei s-au arătat dispuși să îi sprijine pentru elaborarea lucrărilor de licență cu spețe juridice din activitatea curentă a Consiliului Județean.

Acești tineri reprezintă generația care își va desfășura activitatea într-o administrație digitalizată cel mai probabil, iar experiența de astăzi sper să le rămână ca un moment important din începutul carierei lor!

O administrație performantă are nevoie de implicare, determinare, seriozitate din partea celor care aleg să îmbrățișeze o astfel de carieră!

Le mulțumesc studenților pentru vizită și le doresc mult succes în orice decid să aleagă, în viitor, din punct de vedere profesional.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button