ACTUALITATE

Controale la bărcile de agrement, amenzi și  avertismente

Last Updated on octombrie 19, 2022 by Erceanu Ileana

În perioada 1 mai – 30 septembrie 2022, Autoritatea Navală Română prin cele 5 căpitănii zonale din subordinea sa (CZ Constanța, CZ Tulcea, CZ Galați, CZ Giurgiu, CZ Drobeta Turnu Severin) a efectuat controale la un număr de 706 ambarcațiuni de agrement.

După efectuarea inspecțiilor s-au stabilit 67 de contravenții.  În total au fost date 41 de amenzi pentru ambarcațiunile de agrement pe durata sezonului estival, care au însumat 162.600 de lei, și 26 de avertismente.67 de contravenții.

La nivelul Căpităniei Zonale Drobeta Turnu Severin

La data de 30 aprilie 2022, în jurul orei 21:50 Serviciul VTMIS Drobeta Tr. Severin a fost informat de către Dispeceratul 112 Dolj că pe Dunăre, în dreptul localității Rast, o ambarcațiune cu patru persoane la bord s-a răsturnat în timp ce efectua plimbări pe Dunăre. Două persoane s-au salvat și au ajuns pe malul bulgăresc, iar  alte două au fost date dispărute. Autoritatea Navală Română desfășoară activități de prevenție și control pe linie de siguranța a navigației la ambarcațiunile de agrement și de pescuit pe tot parcursul anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button