EVENIMENT

Contul de Twitter al lui Donald Trump a fost restabilit

Last Updated on noiembrie 20, 2022 by Romeo Crismaru

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, are din nou cont pe Twitter. Contul său, închis, anul trecut, a fost restabilit imediat după miezul nopții, iar în câteva ore a adunat peste 25 de milioane de urmăritori, deși a pornit de la zero.

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a organizat pe celebra rețea de socializare un vot online pentru redeschiderea contului fostului președinte al SUA, Donald Trump. După votul online, la care au participat 15 de milioane de utilizatori, contul care aparține fostului președinte SUA Donald Trump s-a reinstalat. Contul fostului președinte SUA Donald Trump a fost suspendat după demonstrațiile violente din Washington, din data de 6 ianuarie 2021, provocate de suspiciunile de nereguli la alegerile prezidențiale din SUA care au avut loc în noiembrie anului 2020 și care au fost câștigate de Joe Biden.

Contul era suspendat sub acuzația de instigare la violență. E interesant de zis că înainte de suspendare contul avea circa 100 de milioane de urmăritori și când Elon Mask oficial a hotărât să reinstaleze contul lui Donald Trump (Donald J. Trump @realDonaldTrump) și care se întâmplat undeva după miezul nopții de duminică 20 de noiembrie, contul a pornit de la zero și până după vreo zece ore a ajuns la peste 25 de milioane de urmăritori! Donald Trump încă n-a postat nimic nici nu a făcut niciun comentariu.

Articol redactat de corespondentul jurnalromanesc.ro din Kladovo (Serbia), Ivan Vrzogic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button