ACTUALITATE

DE ASTĂZI ÎNCEPE FURNIZAREA AGENTULUI TERMIC

Datorită temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile, dar și a solicitărilor asociațiilor de proprietari, s-a decis amânarea furnizării agentului termic pentru astăzi când au pornit instalațiile de încălzire a orașului. Primele care vor beneficia de căldură sunt unitățile de învățământ, spitalele și unitățile sanitare, dar până mâine seară, severinenii vor avea căldură în calorifere.

Stocul de păcură este suficient, iar echipele de intervenție sunt pregătite, în regim permanent, pentru intervenții în cazul în care vor apărea probleme pe rețelele de distribuție.

Primăria a încercat și încearcă în continuare să sprijine asociațiile de proprietari, însă restanțele mari înregistrate de o parte dintre acestea înseamnă că respectivele nu vor primi căldură. „Apelez, încă o dată, la înțelegerea cetățenilor și a conducerilor asociațiilor de proprietari de a face un efort și a își achita datoriile”, a precizat primarul Marius Screciu.

One Comment

  1. Ritm de melc, Furnizorul de energie termica in cardasie cu Primaria si cu unii presedinti de Asociatii de Proprietari , pe care eu ii numesc RAMASITE COMUNISTOIDE , sau HAHALERE , decid cand sa se furnizeze agentul termic. Sse erijeaza in atotstiutori in domeniu si sfideaza legislatia in domeniu si dreptul la o viata decenta . Orasul acesta a aiuns bataia de joc a unor indivizi care habar nu au ce inseamna locuirea in conditii decente . Institutii publice cu copii , cu bolnavi, cu vietuitori cu dizabilitati, cu locuitori care sufera de frig , in special batrani, sunt obligati sa consume energie electrica sau alte resurse sa se incalzeasca. Firma falimentara care a subjugat reteaua de gaze nu face extindere decat toamna spre iarna cand este interzisa , prin lege debransarea de la reteaua de termoficare , respectand cardasia dintre ei sa mentina sistemul perimat de incalzire centralizata. Indemn pe toti cei care se simt discriminati privind tratamentul la care suntem supusi , sa pleteasca incalzirea cu intarzierea cu care a fost data , iar sumele platite sa fie modice , adica 40-50 de lei/ luna .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button