ACTUALITATE

Depresia ucide din ce în ce mai mult

Last Updated on octombrie 5, 2022 by Erceanu Ileana

La această depresie a contribuit în mare parte și pandemia. Faptul că tot mai multe persoane au stat acasă, s-au au lucrat de acasă și problema pandemiei nu a fost în mare parte rezolvată, această abordare a creat o armată de oameni depresivi care au umplut cabinetele medicilor.

Faptul că, în ultimii doi ani, numărul celor care își pun capăt zilelor a explodat, pur și simplu,trebuie să ne îngrijoreze.

Știrea morții lui Florin Zalomir, la doar 41 de ani, a zguduit lumea sportului românesc și nu numai. Mai ales după ce s-a aflat cauza decesului, “sinucidere”, după ce fostul scrimer s-a împușcat în cap!

Tot mai multe persoane sunt afectate și de scumpirile din ultima vreme, de lipsa banilor, de facturile mari la energie, factori de stress care îi aduc în această situație. Mulți dintre ei ajung la timp în cabinetele medicale și au șansa să nu recurgă la astfel de gesturi. Cele mai multe persoane care sunt singure și nu găsesc ieșire din această situație, aleg, din păcate, varianta sinuciderii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button