EVENIMENT

Discuții între conducerea FRF și Consiliul Județean

Last Updated on martie 17, 2022 by Romeo Crismaru

Președintele Consiliului Județean Mehedinți a primit vizita unei delegații a Federației Române de Fotbal, condusă de președintele Răzvan Burleanu.

Discuțiile au vizat strategia FRF pentru dezvoltarea fotbalului românesc și atragerea tinerilor către sportul rege. În acest sens, parteneriatele cu administrațiile locale și județene sunt importante, întrucât, prin susținerea echipelor mici, se pot identifica tineri talentați care pot face carieră importantă la nivel național și chiar internațional.

„Sunt profund atașat de acest sport, iar de la nivelul Consiliului Județean Mehedinți am susținut financiar și administrativ echipele de fotbal din ligile a IV-a și a V-a, au fost achiziționate echipamente și accesorii. Totodată, s-au plătit baremele de arbitraj, pentru meciurile din cadrul Campionatului Județean de Fotbal pentru seniori și juniori. Avem în continuare, intenția de a contribui la dezvoltarea acestui sport în Mehedinți. Avem nevoie de nume noi și jucători valoroși în fotbal și mă bucur că și la nivelul Federației Române de Fotbal se fac demersuri pentru ca țara noastră să aibă o echipă competitivă. Vizitele în teritoriu arată bunele intenții ale conducerii FRF în dezvoltarea și promovarea fotbalului în România!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button