ACTUALITATE

DOUĂ LINII DE URGENȚE STOMATOLOGICE, LA ORȘOVA

Last Updated on iulie 6, 2022 by Toma Mihai

Două cabinete de stomatologie complete, vor fi amenajate la Spitalul Municipal din Orșova, grație unei donații de aparatură medicală din Germania. Managerul spitalului va deschide două linii de urgențe stomatologice, în cadrul unitații spitalicești.

Spitalul Municipal Orșova a primit din nou vizita partenerilor de la Masa Rotundă Germania, Club 41 Drobeta Turnu Severin și Masa Rotundă Drobeta Turnu-Severin! Aceștia au donat unității sanitare aparatura necesară dotării unui cabinet de stomatologie de urgență, cu două linii. Pentru spitalul orșovean reprezintă o noutate, venind astfel în întâmpinarea celor care au cerut, de-a lungul timpului astfel de servicii de urgență. De altfel, managerul Adrian Cican face demersuri de mai multă vreme pentru deschiderea unor astfel de cabinete.

Până în momentul de față, un număr de șase medici stomatologi sunt interesați de această noutate medicală din Orșova. Adian Cican a precizat că mai sunt demersuri de făcut, dar se încearcă totul pentru creșterea calitătii serviciilor și diversificarea lor atât pentru orșoveni cât și pentru cei din zona limitrofă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button