ACTUALITATE

Drobeta Turnu Severin va avea autobuze electrice

Last Updated on iulie 5, 2022 by Toma Mihai

Obiectivul principal al acestui proiect, care are o valoare de peste trei milioane de euro, este diminuarea gradului de emisii de gaze cu efect de seră, prin introducerea tehnologiilor ecologice de transport public pentru călători și reducerea consumului de combustibil.

,,Începând de astăzi intrăm în linie dreaptă cu introducerea autobuzelor electrice pe liniile de transport în comun. Autobuzele ce urmează a ne fi livrate sunt de ultimă generație, având dotări moderne. Automat, va crește semnificativ gradul de confort al călătorilor, inclusiv siguranța acestora”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Scrieciu.’’

Autobuzele electrice sunt dotate cu sisteme de localizare GPS și monitorizare, precum și cu panouri de informare, în timp real, pentru călători.

One Comment

  1. Eu stiu ca transportul public al orasului este facut de o firma privata. Sa inteleg ca Primaria Drobeta cumpara autobuze electrice pentru aceasta firma? M-am saturat sa privesc cum se desfasoara transportul public cu niste mastodonti care deabia vireaza in intersectii . Au un orar de functionare necunoscut ,neafisat in statii. Stai si astepti ca prostul sa vina un mastodont si te trezesti ca trebuie sa o iei per pedes sa ajungi unde ai treaba . Circulatie haotica si cu masinile personalee . Nu am vazut serviciul circulatie pe strada de cateva luni. Cei cu masini bongoase se cred atotputernici. Modifica esapamente pentru a fi remarcati pe strada cu un zgomot infernal, manele la maxim, depasiri si traversari pe semafor ROSU, si daca incerci sa le atragi atentia raspunsul este <> Politia locala doarme cu climatizarea pornita in spatele Casei Tineretului, nu-i deranjeaza nimeni. Spun ca sunt in misiune , alta decat aia care le este scrisa in regulament si in lege. Treziti-va domnilor din conducerea primariei ca dormiti pe salarii grase platite si de noi palmasii orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button