EVENIMENT

Elite Fitness&Beauty Club, Clinica Medicală Elite și Asociația Iustum  au organizat Maratonul Sănătății – un manifest pentru o viață sănătoasă!

Last Updated on august 11, 2023 by Romeo Crismaru

În data de 22 iulie 2023, Parcul Herăstrău a fost gazda unui eveniment de excepție: Maratonul Sănătății – O oră de mișcare pentru viață. Organizat de Elite Fitness&Beauty Club, Clinica Medicală Elite și Asociația Iustum, evenimentul și-a propus să promoveze un stil de viață sănătos și să aducă comunitatea împreună în jurul valorilor esențiale ale sănătății și bunăstării.

Cu o participare activă și entuziasm, Maratonul Sănătății a fost un succes. Începând cu ora 9 dimineața, participanții s-au adunat în Parcul Herăstrău pentru a experimenta o oră de mișcare și distracție într-o atmosferă prietenoasă și plină de energie.

Ora de mișcare a fost plină de diversitate, oferind o gamă largă de activități, de la antrenamente cardio și sesiuni de fitness conduse de antrenori, până la momente relaxante de aerobic. Indiferent de nivelul de pregătire fizică, toți participanții și-au găsit activitatea preferată și au simțit bucuria unei mișcări sănătoase.

Cu o energie debordantă, participanții au abordat antrenamentele cu bucurie și entuziasm, demonstrând că mișcarea poate fi atât o experiență benefică, cât și o modalitate plăcută de a petrece timpul în compania altor entuziaști ai unui stil de viață sănătos.

„Am fost impresionat de entuziasmul și determinarea tuturor celor prezenți. Atmosfera a fost extraordinară și mi-a adus aminte cât de importantă este mișcarea pentru sănătatea noastră”, a declarat unul dintre participanți.

Pe lângă beneficiile aduse de mișcare, organizatorii au adăugat o notă de emoție prin oferirea de premii surpriză. Participanții au avut șansa de a câștiga diverse premii, de la produse cosmetice de calitate la terapii de relaxare si remodelare corporala oferite de Elite Fitness&Beauty Club, cât și consultații medicale la Clinica Medicală Elite.

„Erau cu adevărat premii atractive! Nu mă așteptam să câștig, dar am avut norocul să fiu printre cei norocoși. Sunt încântata să văd că organizatorii s-au gândit la fiecare detaliu pentru a face evenimentul cât mai special”, a spus o  alta participanta, cu un zâmbet larg pe față.

Evenimentul a avut și o latură educativă, participanții putand afla mai multe despre diverse afecțiuni și prevenție, precum și să primească consultații medicale gratuite pentru a-și monitoriza starea de sănătate, acestea fiind oferite de dna dr Mirela Moraru impreuna cu staful clinicii.

Maratonul Sănătății – O oră de mișcare a fost un moment deosebit în care am fost martorii implicării și dedicării unei echipe frumoase pentru promovarea unui stil de viață sănătos, organizarea acestui eveniment fiind un succes și un semnal ca e important să ne preocupăm mai mult de sănătatea noastră.

„Maratonul Sănătății este o inițiativă extraordinară ce aduce împreună comunitatea pentru a-și descoperi puterea și a promova un stil de viață sănătos. Prin această oră de mișcare și activități distractive, ne dorim să inspirăm oamenii să își acorde mai multă atenție sănătății lor și să facă alegeri informate pentru o viață mai echilibrată și plină de energie. Succesul acestei prime iesiri ne-a convins sa continuam saptamanal astfel de activitati de miscare in aer liber, dedicate tuturor bucurestenilor, indiferent de varsta.” – Mihai Diaconescu, instructor in cadrul Elite Fitness&Beauty Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button