EVENIMENT

Fundația Iustum, Centrul de Excelență Medicală Elite și Elite Fitness  au organizat evenimentul „Sănătate în Familie: Împreună spre un viitor sănătos”

Last Updated on august 11, 2023 by Romeo Crismaru

În contextul în care sănătatea a devenit o preocupare majoră pentru toți membrii unei familii, evenimentul „Sănătate în Familie”, desfășurat în data de 20.08.2023, s-a dovedit a fi o oportunitate excepțională pentru comunitatea locală de a afla informații prețioase și de a îmbunătăți calitatea vieții prin adoptarea unor obiceiuri sănătoase. Fundația Iustum, alături de partenerii săi, Centrul de Excelență Medicală Elite și Elite Fitness, au organizat un eveniment  dedicat promovării unui stil de viață sănătos.

Sesiunile de nutriție, desfășurate pe parcursul întregii zile, au captat atenția participanților, oferind informații prețioase despre alimentația echilibrată și importanța consumului de nutrienți esențiali. Echipa de nutriționiști și experții în sănătate au prezentat planuri personalizate de alimentație, adaptate nevoilor fiecărui membru al familiei, în scopul obținerii unor rezultate durabile.

Întrebările medicale au avut un rol crucial în eveniment, oferind participanților posibilitatea de a clarifica nelămuririle legate de sănătatea lor sau a membrilor familiilor lor. Medicul specialist de la Centrul de Excelență Medicală Elite a oferit răspunsuri profesioniste și sfaturi utile pentru menținerea sănătății și prevenirea unor afecțiuni comune.

Prezentarea clinicilor a oferit o perspectivă detaliată asupra facilităților și echipamentelor moderne disponibile în cadrul Centrului de Excelență Medicală Elite. Vizitatorii au putut observa infrastructura modernă și standardele ridicate de siguranță și calitate, ceea ce a consolidat încrederea în abilitatea centrelor medicale de a furniza servicii medicale superioare.

În plus, evenimentul a inclus și prezentarea unor produse de cofetărie fără zahăr, întrucât conștientizarea efectelor negative ale consumului excesiv de zahăr este din ce în ce mai importantă în rândul populației. Expozanții au prezentat o gamă variată de produse delicioase și sănătoase, menite să susțină un regim alimentar echilibrat și să reducă dependența de zahăr rafinat.

Printre participanți s-au numărat părinți dornici să ofere cel mai bun exemplu pentru copiii lor, persoane preocupate de propria sănătate și bunăstare, dar și specialiști în domeniul medical și nutriție. Cu toții au avut ocazia de a învăța și de a interacționa cu experți în domeniul sănătății și de a beneficia de sfaturi personalizate.

Evenimentul „Sănătate în Familie” a reprezentat un demers important pentru promovarea unui stil de viață sănătos în rândul comunității locale. Colaborarea între Fundația Iustum, Centrul de Excelență Medicală Elite și Elite Fitness a demonstrat încă o dată că prin unitate și implicare putem contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a fiecărui membru al familiei și implicit, a întregii comunități.

Pe lângă sesiunile de nutriție, întrebările medicale și prezentarea clinicilor, organizatorii au făcut surprize plăcute oferind cadouri speciale pentru toți cei prezenți. Această inițiativă a adus zâmbete pe chipurile tuturor participanților, care s-au bucurat de atmosfera prietenoasă și de conținutul valoros al evenimentului. Fiecare cadou surpriză a fost gândit cu atenție pentru a sprijini eforturile lor în adoptarea unor alegeri sănătoase pentru întreaga familie.

Astfel, Fundația Iustum, Centrul de Excelență Medicală Elite și Elite Fitness au demonstrat încă o dată angajamentul lor față de comunitate și preocuparea pentru sănătatea și bunăstarea acesteia. Un eveniment reușit, ce a pus accentul pe importanța menținerii sănătății în familie și pe promovarea unui stil de viață activ și echilibrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button