SOCIAL

EXTINDEREA REȚELEI DE GAZE ÎN SEVERIN

Last Updated on aprilie 20, 2022 by Romeo Crismaru

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin anunță populația că a identificat soluții pentru extinderea rețelei de gaze în întreg orașul. Banii vin din programul Anghel Saligny și este vorba de circa 19 mii de locuințe racordate și de o investiție de peste 20 de milioane de euro.

Severinenii au primit o veste excelentă de la primarul municipiului nostru. A fost identificată o soluție pentru una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă severinenii, și anume extinderea rețelei de gaze. Odată cu aceasta, s-ar putea rezolva și astfel problema încălzirii, mult mai ieftin și mai eficient. Racordarea întregului municipiu va fi rezolvată până la urmă, cu bani din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, program în care Primăria Drobeta Turnu-Severin și Guvernul României sunt parteneri.

Programul de investiții derulat împreună cu Guvernul României va aduce gazul în 19 mii de locuințe, asta însemnând o rețea de 100 km de conducte și un cost estimativ de 20 milioane euro.

Totuși, mai spune primarul, lucrările nu vor putea să înceapă imediat, astfel populația trebuie să înțeleagă că sunt pași legali pe care administrația trebuie să îi urmeze dar, odată început acest proiect, problema termoficării orașului nostru va fi rezolvată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button