EVENIMENT

Gala Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

Last Updated on noiembrie 9, 2022 by Romeo Crismaru

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România organizează ediția 2022 a Galei Premiilor anuale. Evenimentul, care va avea loc în București, pe 9 noiembrie 2022, de la ora 18:00, va distinge și va recompensa cu distincții personalități ale presei din România, jurnaliști care au participat la concursul „Pandemie și patriotism”, lansat de UZPR, membri ai Uniunii din toată țara și din filialele din Diaspora.

Premiile UZPR, stabilite de un juriu alcătuit din profesioniști în domeniu, vor fi acordate unor jurnaliști care s-au remarcat prin materialele de presă în toate segmentele domeniului – presă scrisă, online, radio, tv, carte de presă, publicistică.

De asemenea, vor fi acordate distincții „Opera Omnia” pentru întreaga activitate unor profesioniști ai breslei care au consolidat, de-a lungul unor cariere remarcabile, statutul mass-media de reper al democrației și statului de drept în România. De asemenea, va fi acordată o distincție „In Memoriam” lui Neagu Udroiu.

Manifestare de tradiție, Gala Premiilor UZPR a premiat, de-a lungul edițiilor precedente, personalități de primă mărime ale jurnalismului și publicisticii din România, gazetari, realizatori de emisiuni, redactori, reporteri, caricaturiști de presă, editorialiști, precum și publicații, volume de referință în domeniu, producții media de top și entități mass-media relevante pentru societatea românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button